Loyly Masters | Aromen

Belgická značka Loyly Masters, která je součástí aromaterapie Aromen, nabízí širokou škálu přírodních produktů. Základem jsou vysoce kvalitní a saunovými mistry ceněné 100% přírodní éterické oleje. Šéf společnosti aromaterapeut Martijn Vanhoorelbeke je také porotcem AUFGUSS WM a pravidelně přijíždí do ČR na SaunaFest a Sauna Herbal Cup. Školí saunové mistry a výrazně ovlivňuje kvalitu saunového umění ve světě.

Díky vlastním zkušenostem ve wellness a saunových centrech může garantovat kvalitu a také rozsah péče o saunové mistry. Loyly Masters má velmi zdařilé popisky a informace uvedené na lahvičce éterického oleje. Také je zde QR kód odkazující do speciální aplikace pro mobilní telefony. Zde každý získá celou řadu informací o éterickém oleji, kombinacích, použití… Všichni zákazníci LOYLY MASTERS dostanou kód pro vstup do této aplikace!

Saunový Mág chce přispět ke zvyšování znalostí a vědomostí saunérů při používání éterických olejů a tak nabízí vlastní vzdělávací systém a školení saunérů v ČR a na Slovensku. A to pod záštitou Loyly Masters a České asociace saunérů. Vybírá to nejlepší pro každého saunového mistra.

Zkvalitňujeme služby saunových provozů.

Poradí vám s běžnou řadou více jak 100 druhů éterických olejů, speciálními vůněmi, BIO produkty nebo ÉO získávané extrakcí CO2. LOYLY MATERS je k dispozici ve velmi dobrém poměru cena / výkon v balení odpovídajícím požadavkům saunových mistrů.

Naším mottem je “Vracíme přírodu do sauny, používáme výhradně kvalitní 100% éterické oleje a pracujeme s bylinkami a dalšími přírodninami”.  Nebo chcete, abyvVaši hosté měli v sauně chemickou vůni?

Saunový mág je ambasadorem LOYLY MASTERS pro ČR a Slovensko

Poradenství, školení, odborné konzultace: Pavel Hofrichter, 603 840 883

 

Kde objednat éterické oleje LOYLY MASTERS | AROMEN?

Objednávky všech produktů pro vaše saunové (wellness) centrum v eshopu LOYLY MASTERS (založíte si registraci a můžete objednávat za skvělé ceny pro saunová centra, hotelové SPA, wellness…).
Malá balení ÉO pro jednotlivé saunové mistry nebo pro domácí použití si můžete objednat z našeho eshopu (ceny pro MO).  Můžete si také nakoupit pro maloodběratele v Belgii (aromen.be)

Saunová aromaterapie - informace zde

Fotografie: oficiální materiály LOYLY MASTERS | AROMEN – děkujeme.

Loyly Masters | AromenLoyly Masters | AromenLoyly Masters | AromenLoyly Masters | AromenLoyly Masters | AromenLoyly Masters | Aromen

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka