Nové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských Horách

Zažijte spojení tradice, přírody a moderního lázeňství v srdci Šumavy

Vstupte do světa harmonie těla, mysli a přírody, který je synonymem pro Šumavské bylinné lázně v Kašperských Horách. Zde není pouze prostor pro relaxaci, ale také pro propojení s léčivou silou bylin a energií země, což vytváří zážitky jedinečného rázu.

Zážitek pro tělo i mysl

Šumavské bylinné lázně nejsou jen místem, kde se léčí tělo, ale i duše. Hosté zde nacházejí úlevu od bolesti, zlepšují svou fyzickou kondici a obnovují ztracenou energii. Prostory lázní, umístěné v bývalých ležáckých sklepích kašperskohorského pivovaru zahrnují i velkou skalní jeskyni, která nabízí jedinečné podmínky pro regeneraci.

Soukromí a pohoda

Jedním z hlavních lákadel Šumavských bylinných lázní je rodinná atmosféra hotelu a zároveň klid a soukromí pro hosty. Hotel, nabízející jedno a dvoulůžkové pokoje, se pyšní tím, že je prvním svého druhu v České republice v kategorii Adults Only. Tato klasifikace zajišťuje hostům klidný pobyt bez rušivých vlivů, čímž přispívá k jejich maximálnímu odpočinku a relaxaci. „Návštěvníci našich lázní upřednostňují soukromí a vyhledávají intimní prostředí místo velkých komplexů. Nechtějí být anonymními pacienty, ale spíše chtějí být vnímáni jako hosté, na které se zaměřuje individuální péče. Jsme hrdí, že od zahájení naší činnosti jsme byli prvním hotelem v České republice, který se specializuje na dospělé hosty v kategorii Adults Only“, říká Jaroslav Fischer, ředitel hotelu. „V našich lázních si velmi vážíme individuálního přístupu k našim klientům. Každý člověk je pro nás jedinečný, a proto klade náš zkušený personál důraz na osobní péči a přizpůsobení procedur konkrétním potřebám každého jednotlivce. Věříme, že právě individuální přístup je klíčem k dosažení maximální spokojenosti našich hostů a k dosažení optimálních výsledků při léčbě a relaxaci“.

Přírodní síla a historie

Prostory lázní, jeskyně a hotelový meditační park jsou prostředky k obnově energie a získání nových impulsů. Zemská energie pronikající do tohoto prostoru, spolu s bohatou historií regionu, vytváří osobitou atmosféru pobytu v lázních. Zde se snoubí historie nejen hotelu, ale i Kašperských Hor a hradu Kašperk. Bylinné procedury a šumavská příroda, vytvářející neopakovatelné prostředí pro vaši relaxaci.

„Při zakoupení našich pobytových balíčků garantujeme plné provedení procedur a současně nabízíme nejvýhodnější ceny, které jsou dostupné pouze při nákupu prostřednictvím našich webových stránek. S prodlužováním pobytu pak postupně narůstá výhodnost cenových nabídek. Jsme také hrdí na spokojenost našich hostů a důvěru stálých klientů, kteří se na nás již několik let spoléhají. Můžeme se pochlubit 12 lety zkušeností a vydáním 140 stříbrných karet a 40 zlatých karet pro naše nejvěrnější hosty“, dodává Jaroslav Fischer.

Nové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských HoráchNové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských HoráchNové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských HoráchNové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských HoráchNové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských HoráchNové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských HoráchNové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských HoráchNové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských HoráchNové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských HoráchNové horizonty zdraví a relaxace: Šumavské bylinné lázně v Kašperských Horách

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka