O SPOLEČNOSTI FINSKÁ SAUNA – HORAVIA S.R.O.

Naše sauna vám zlepší život!

Brzy tomu bude již 17 let, kdy vznikla Finská sauna. Začínala jako malá rodinná firma doslova v garáži, nyní má 6 kamenných prodejen v Česku a na Slovensku. Nabízí originální a kvalitní výrobu saun na míru i prodej saunových technologií a materiálu pro zákazníky, kteří si chtějí saunu postavit sami.

Realizuje sauny pro domácí a komerční wellness a drží prostorné sklady o celkové ploše necelých 3000 m2. Ročně dodává vybavení pro tisíce saun.

 

Naší vizí je nabízet na Slovensku a v České republice špičkové výrobky související se saunováním.

Jsme jediným autorizovaným dodavatelem špičkové finské technologie Harvia pro Českou republiku a Slovensko. Zajišťujeme servis, školení a odborné poradenství.

Provozujeme saunový e-shop www.sauna.cz., ve kterém koupíte typizované sauny, saunové technologie, materiály i doplňky.

Využijte jeden z našich 5 showroomů, které máme v Bratislavě, Brně, Praze a Českých Budějovicích. Na první dobrou poznáte, že kvalita je někde úplně jinde, než na co jste normálně zvyklí.

 

Čím se lišíme od konkurence?

Známe perfektně náš produkt, nikdo jiný jej tak dobře nezná – k tomu nám pomáhá náš Finský partner Harvia. Využíváme 70 let zkušeností partnerské firmy, která je zároveň  největší výrobce saunových kamen na světě. Nabízíme produkty společností Sentiotec, Cariitti, Thermory, EOS a Kirami.

Máme ochotný tým odborníků proškolených přímo ve Finsku, který ročně pomůže realizovat tisíce projektů a poskytovat co nejkvalitnější služby a podporu.

Ačkoliv si saunu můžete koupit jako „balíček“ a instalovat svépomocí, zejména u dražších modelů je lepší vzít si na to firmu.

„Poradíme zákazníkovi, jakou vybrat dřevinu, kamna, zářič či osvětlení. Spousta lidí například objednává finskou saunu ze smrku, ale už si neuvědomí, že ze smrku teče smola, je náchylný na špínu a musí se pravidelně ošetřovat parafínem. Navíc s námi mají zákazníci jistotu, že saunu správně zaizolujeme,“ říká Michal Hora z firmy Finská sauna - Horavia s.r.o., která v Česku a na Slovensku postavila už více než 7 000 saun.

Zdroj fotografií: archiv firmy FINSKÁ SAUNA – HORAVIA S.R.O.

O SPOLEČNOSTI FINSKÁ SAUNA – HORAVIA S.R.O.O SPOLEČNOSTI FINSKÁ SAUNA – HORAVIA S.R.O.O SPOLEČNOSTI FINSKÁ SAUNA – HORAVIA S.R.O.O SPOLEČNOSTI FINSKÁ SAUNA – HORAVIA S.R.O.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka