Zastavte čas s Anti-age novinkami od Saloos

Dokonalé omlazení pleti

Zářivá a mladistvá pleť je snem každého z nás. Nyní jí můžete snadno dosáhnout díky novým omlazujícím produktům s damašskou růží od Saloos. Anti-age bioaktivní sérum a Bio Anti-age pleťové tonikum přináší přírodní péči s aktivními látkami s klinicky ověřenými účinky pro dokonalé omlazení pleti.

Bio Anti-age pleťové tonikum

Dopřejte pleti mladistvý vzhled díky přírodnímu pleťovému toniku bez alkoholu s vůní pravé damašské růže. Funkční bioaktivní sacharidy účinně působí proti stárnutí pleti, vyhlazují vrásky a navrací jí pevnost a pružnost. Díky blahodárné bio aloe vera je pleť dokonale hydratovaná a extrakt z jetele jí poskytuje přírodní lifting. Výsledkem je perfektně tonizovaná, osvěžená a rozjasněná pleť připravená na další péči.

Omlazující tonizace:

  • udržuje mladistvý vzhled pleti
  • u 70 % žen bylo pozorováno zmenšení vrásek
  • zlepšuje pružnost pokožky
  • pokles hlubokých vrásek až o 18,9 %

Anti-age bioaktivní sérum

Intenzivně omlazující péče s omamnou vůní pravé damašské růže potěší nejen zralou pleť ověřenými anti-age účinky. Bioaktivní sérum pokožku viditelně vyhlazuje, zpevňuje a redukuje vrásky včetně hlubokých. Unikátní receptura kombinuje cenné přírodní složky s vysoce účinnými aktivními látkami z karafiátu, hroznů i vzácné pryskyřice. Spolu s fermentovanými probiotiky stimulují tvorbu kolagenu a zlepšují elasticitu pokožky. Poskytuje pokožce přírodní lifting a hloubkově hydratuje. Užijte si anti-age péči, která zanechá pokožku jemnou, pružnou a osvěženou.

Ověřené anti-age účinky:

  • viditelně omlazuje a zpevňuje pleť
  • 92 % testujících potvrdilo redukci vrásek
  • o 35 % zvyšuje tvorbu kolagenu
  • působí jako okamžitý lifting
  • zlepšuje elasticitu pokožky o 20,4 %

Vyzkoušejte bio anti-age novinky od Saloos, které bojují s prvními známkami stárnutí pleti a podporují zdravý, mladistvý vzhled. Již od prvních vrásek můžete dopřát své pleti omlazující péči, kterou si zaslouží.

Fotografie zaslala Laďka Petrjánošová, marketing M+H, Míča a Harašta s.r.o. – děkujeme.

Zastavte čas s Anti-age novinkami od SaloosZastavte čas s Anti-age novinkami od SaloosZastavte čas s Anti-age novinkami od SaloosZastavte čas s Anti-age novinkami od Saloos

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka