V Holicích v Čechách je již více než deset let otevřeno zajímavé a nevšední relaxační wellness centrum - Saunový Ráj. Je sice v malém městě, ale v blízkosti velkých měst, jako jsou Pardubice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Chrudim.…
Dopřejte si komfortu a luxusu v nových a moderních pokojích De Luxe. Skvělá snídaně, kvalitní víno a osobní péče to vše pod jednou střechou. Při prodlouženém pobytu zavítáte také na Zámek Kynžvart (v létě) nebo si užijete…
SPA Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb včetně lázeňské léčby pod jednou střechou. Jedinečný zážitek z pobytu dotváří okolní parky, překrásná architektura města a světoznámé Mariánskolázeňské prameny.
Vstupte do světa klidu a relaxace, odpojte se od každodenního shonu a dopřejte si chvíli pro sebe. Aby vaše letní pohoda byla ještě o něco příjemnější, nezapomeňte na to nejdůležitější - hydrataci.…
Dopřejte si ledový čaj plný exotické chuti, který zanechá v ústech sladkou stopu. Pro extra svěžest zase přidejte kousky čerstvého a šťavnatého ovoce, které mu dodají jedinečný letní nádech. A co takhle ponořit se do světa bylin a ochutnat čaj s mátou nebo voňavou vanilkou? Tyto výjimečné příchutě dodají vašemu nealkoholickému drinku zvláštní šmrnc a budou blahodárně působit na vaše smysly. Zpestřete si svůj pitný režim a dejte tělu jednoduše to nejlepší, co může léto nabídnout!
EXOTICKÝ LEDOVÝ ČAJ
Suroviny: 4 sáčky zeleného čaje Pickwick, 200ml ananasového džusu, 1 zralé mango, ½ čerstvého ananasu, 1 karambola, 500ml horké vody, led. Postup: sáčky zeleného čaje Pickwick vložte do konvičky, zalijte horkou vodou a nechte louhovat 2-3 minuty. Oloupejte mango i ananas a nakrájejte na malé kousky. Džbán naplňte ovocem, ledem, ananasovým džusem a přilijte vychladlý čaj. Promíchejte a ozdobte karambolou.
LEDOVÝ ZELENÝ ČAJ S OKURKOU
Suroviny: 4 sáčky zeleného čaje Pickwick Pure, 1 okurka, 4 limety, 3-4 lžíce třtinového cukru, lístky máty, 500 ml horké vody, 250 ml vychlazené sodovky, pořádná hrst ledu. Postup: do konvičky si připravte sáčky se zeleným čajem Pickwick Pure, přelijte horkou vodou a nechte louhovat 2-3 minuty. Poté čaj vychlaďte. Mezitím si vymačkejte šťávu ze 3 limetek a rozmíchejte ji s cukrem. Přidejte pokrájené okurky, pokrájenou poslední limetku a promíchejte se sodovkou. Sklenici naplňte ledem, přilijte ochucenou sodovku s okurkou a limetkou i studený čaj. Vše ozdobte lístky máty a podávejte.
LEDOVÝ ČAJ S JAHODAMI, MELOUNEM A VANILKOU
Suroviny: sáčky ovocného čaje Pickwick Jahoda s mátou, 10 čerstvých jahod, podélně přepůlených, 3 trojúhelníky červeného melounu bez slupky, pokrájené na kostky, 4 lžíce jahodového sirupu, 1 lžíci vanilkového cukru, lístky máty, vanilkový lusk na ozdobu, 500 ml horké vody, 250 ml vychlazené sodovky, hrst ledu. Postup: nejprve si uvařte ovocný čaj Pickwick, nechte jej louhovat 6-8 minut a vychlaďte. Mezitím si rozkrájejte jahody a meloun. Do sklenice si připravte led, přidejte jahodový sirup, vanilkový cukr a promíchejte se sodovkou. Nakonec přidejte kousky ovoce a zalijte čajem. Důkladně vše promíchejte. Čaj podávejte chlazený a ozdobený lístky máty a vanilkovým luskem.
ZÁZVOROVÝ LEDOVÝ ČAJ
Suroviny: 4 sáčky ovocného čaje Pickwick Zázvor s citronem a citronovou trávou, 7cm kousek čerstvého zázvoru, 3 lžíce medu, 1 lžíce citronové šťávy + 2 citrony nakrájené na plátky, 750ml horké vody, hrst máty nebo tymiánu, hrst ledu. Postup: do džbánu dejte sáčky s čajem Pickwick a čerstvý zázvor pokrájený na tenké plátky. Zalijte vroucí vodou a nechte 6-8 minut louhovat. Vyjměte sáčky s čajem, dochuťte medem a citronovou šťávou. Nechte zcela vychladit. Před podáváním přidejte kolečka citronu a bylinky.
CITRÓNOVÝ LEDOVÝ ČAJ
Suroviny: 4 sáčky čaje Pickwick Ranní Lemon (citrónový), 1 citron, 1 celý pomeranč, šťáva z jednoho pomeranče, 3 lžíce třtinového cukru, máta nebo šalvěj na ozdobu, 500 ml horké vody, 200 ml studené vody, velká hrst ledu. Postup: sáčky čaje Pickwick zalijte horkou vodou a nechte louhovat 1-3 minuty. Oslaďte podle chuti a dejte vychladit. Citron i pomeranč pořádně omyjte a pokrájejte na plátky. Přidejte do vychlazeného čaje, dolijte studenou vodou a šťávou z jednoho pomeranče. Přidejte pořádnou hrst ledu a ozdobte mátou.
Fotografie zaslala Dominika Koukolíčková, Senior PR Manager PEPRCONSULTING – děkujeme.
Vybíráme podobné články
Žádný z nabídnutých článků vás nezajímá? Aktualizujte stránku pro nové výsledky...