
Děvín De Luxe program
Dopřejte si komfortu a luxusu v nových a moderních pokojích De Luxe. Skvělá snídaně, kvalitní víno a osobní péče to vše pod jednou střechou. Při prodlouženém pobytu zavítáte také na Zámek Kynžvart (v létě) nebo si užijete…
Dopřejte si komfortu a luxusu v nových a moderních pokojích De Luxe. Skvělá snídaně, kvalitní víno a osobní péče to vše pod jednou střechou. Při prodlouženém pobytu zavítáte také na Zámek Kynžvart (v létě) nebo si užijete…
SPA Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb včetně lázeňské léčby pod jednou střechou. Jedinečný zážitek z pobytu dotváří okolní parky, překrásná architektura města a světoznámé Mariánskolázeňské prameny.
V Holicích v Čechách je již více než deset let otevřeno zajímavé a nevšední relaxační wellness centrum - Saunový Ráj. Je sice v malém městě, ale v blízkosti velkých měst, jako jsou Pardubice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Chrudim.…
Sdílejte článek
Léto je tady a konečně je ten ideální čas, kdy si můžete naplno užívat svého momentu pohody, a to nejen doma pod dekou, ale také venku na čerstvém vzduchu. A co by mohlo být lepšího než si dopřát…
Čas pro sebe je vzácný a měli bychom se naučit si ho nejen pravidelně dopřávat, ale také si ho skutečně užít. Ať už se pohodlně usadíte se svou oblíbenou knihou ve stínu stromů, poležíte si v houpací síti nebo si užíváte sluníčka na lehátku, v horkých dnech byste nikdy neměli zapomínat na dostatečný příjem tekutin. Vyzrajte na vysoké teploty a objevte nový způsob přípravy svého oblíbeného čaje. Vychutnejte si jej v podobě osvěžujícího ledového nápoje, obohaceného o nejrůznější sezónní lahůdky podle našich receptů. Buďte si jisti, že se do barevných drinků zamilujete už při prvním doušku.
Suroviny: 4 sáčky Pickwick Mátového čaje, 2 limety, nakrájené na plátky, ½ salátové okurky nakrájená na kolečka, hrst čerstvé máty na ozdobu, 2 lžíce medu, 750 ml horké vody. hrst ledu.
Postup: čaj Pickwick Máta zalijte 750 ml horké vody a louhujte 3-5 minut. Podle chuti oslaďte medem a nechte vychladnout. Do džbánu přidejte plátky limety, kolečka okurky a hrst čerstvé máty. Můžete podávat s ledem.
Suroviny: 4 sáčky ovocného čaje Pickwick Lesní ovoce, 1 lžíce citronové šťávy, 2-3 lžíce třtinového cukru nebo sirupu s příchutí lesního ovoce, po hrsti ostružin, malin, borůvek a lesních jahod (můžou být i mražené). listy jahodníku, borůvek nebo maliníku na ozdobu, 500 ml horké vody, 200 ml studené vody, led.
Postup: sáčky čaje Pickwick Lesní ovoce zalijte cca 500 ml horké vody a nechte 6-8 minut louhovat. Přidejte cukr nebo sirup podle chuti a nechte vychladnout. Po vychladnutí dochuťte čaj citrónovu šťávou, nasypte ovoce, led (nemusí být, pokud máte ovoce mražené) a ozdobte lístky jahodníku.
Suroviny: 4 sáčky ovocného čaje Pickwick Citrusy s bezovým květem, 5 lžic bezového sirupu, 1 citron, nakrájený na tenké plátky, 1 limeta nakrájená na tenké plátky, lístky meduňky, 500 ml horké vody, 250 ml sodovky, led.
Postup: sáčky čaje Pickwick Citrusy s bezovým květem zalijte cca 500 ml horké vody a nechte vylouhovat 6-8 minut. Oslaďte bezovým sirupem a dejte vychladit. Citron a limetu pečlivě omyjte, pokrájejte na plátky a společně s lístky meduňky přidejte do vychlazeného čaje. Dolijte sodovkou a podávejte s ledem.
Suroviny: 4 sáčky ovocného čaje Pickwick Brusinky s malinami, 200 ml brusinkového džusu, 2 hrsti čerstvých nebo mražených malin, lístky máty, 500 ml horké vody, hrst ledu.
Postup: sáčky čaje Pickwick Brusinky s malinami zalijte 500 ml horké vody a nechte je vylouhovat 6-8 minut. Dejte vychladit. Vychlazený čaj smíchejte s brusinkovým džusem a malinami. Podávejte ozdobené lístky máty, případně s ledem.
Suroviny: 4 sáčky černého čaje Pickwick Earl Grey, 1 zralá broskev, cca 2 lžíce třtinového cukru, 5 plátků čerstvého zázvoru, citronová šťáva z půlky citronu, lístky máty na ozdobu, 500 ml horké vody, 250 ml vychlazené sodovky nebo vody, pořádná hrst ledu.
Postup: v 500 ml horké vody vylouhujte 4 sáčky černého čaje Pickwick Earl Grey společně s plátky zázvoru. Černý čaj vyjměte po 1-3 minutách, ale zázvor nechte ve džbánu. Oslaďte podle chuti a nechte vychladnout. Následně přidejte broskev nakrájenou na tenké plátky a dolijte vychlazenou sodovkou. Dochuťte citrónovou šťávou, přidejte led a ozdobte mátou.
Fotografie zaslala Dominika Koukolíčková, Senior PR Manager PEPRCONSULTING – děkujeme.
Žádný z nabídnutých článků vás nezajímá? Aktualizujte stránku pro nové výsledky...
I když je kvůli stávající situaci nakupování značně omezené, vrátka na ekologických farmách a…
Podzim přichází se svými sychravými dny a kapkami deště, které nám doslova klepou na okna. Je to…
Oranžové ovoce s nevšedním názvem kaki je ideální společník pro chladná podzimní a zimní rána.…