V dubnu 2024 hotel dokončil realizaci rozsáhlé rekonstrukce Wellness centra. Wellness je nejen v novém, ale poskytuje daleko širší nabídku včetně odpočinkových zón. K dispozici je nový bazén s protiproudem, masážními tryskami,…
13. ročník mezinárodního festivalu zážitkového saunování SaunaFest 2025 zve návštěvníky na to nejlepší ze saunového divadla. Hlavním programem SaunaFestu je již tradičně oficiální Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech –…
V Holicích v Čechách je již více než deset let otevřeno zajímavé a nevšední relaxační wellness centrum - Saunový Ráj. Je sice v malém městě, ale v blízkosti velkých měst, jako jsou Pardubice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Chrudim.…
Hotel Valnovka se nachází v srdci Ladova kraje. Malebná oblast pojmenovaná po českém velikánovi výtvarné scény přímo vybízí k návštěvě jedné z mnoha místních pamětihodností a zajímavostí. Zavítat můžete na návštěvu historické…
Ty nejzábavnější věci bývají často úplně jednoduché – jako třeba vzít deku a udělat si za hezkého počasí piknik s lahodnou nekomplikovanou svačinkou. Klasické melouny jsou v tomto případě velmi…
Ať už se na piknik nebo zahradní slavnost vydáte s dospělými či s dětmi, na melounech Bouquet se španělským rodokmenem si pochutnají všichni.
Zpestřete si svůj prostřený stůl pod širým nebem melounovými hvězdnými hůlkami, melounovými dortíky či melounovými lízátky. Tyto jednoduché recepty vykouzlíte během pár minut a s pomocí několika málo ingrediencí. Hodí se tak pro každého začátečníka v kuchyni či každého, kdo šetří časem, ale potrpí si na dobré věci.
Na melounové hvězdné hůlky budete potřebovat: bezpeckový meloun Bouquet, borůvky, dřevěné špejle a vykrajovátko ve tvaru hvězdy.
Postup: meloun Bouquet nakrájejte na plátky silné asi jeden centimetr. Z těchto plátků vykrájejte hvězdičky. Na jeden konec špejle napíchněte melounovou hvězdu a postupně napichujte borůvky, aby zakryly celou špejli.
Na melounové dortíky si připravte: bezpeckový meloun Bouquet, 1 kelímek Mascarpone, 1 kelímek zakysané smetany, 1 lžičku cukru, salátovou okurku na ozdobu a kruhové vykrajovátko. Postup: mascarpone vyšlehejte se zakysanou smetanou a cukrem dohladka, dejte chladit. Mezitím si nakrájejte meloun Bouquet na silnější (asi třícentimetrové) plátky a vykrojte z nich korpusy dortíků. Zchlazený krém vložte do zdobicího sáčku, tryskou ozdobte vykrojené melouny a dolaďte je plátkem okurky. Podávejte chlazené.
Na melounová lízátka budete potřebovat: čtvrtku bezpeckového melounu Bouquet, čokoládovou polevu, dortové zdobení a dřevěné špejle. Postup: ze čtvrtky melounu nakrájejte plátky silné asi jeden centimetr, které namočte do rozehřáté čokolády. Před vystydnutím posypte dortovým zdobením a zapíchněte špejli. Čokoládu lze použít dle chuti mléčnou, hořkou, bílou nebo růžovou.
Melouny Bouquet dováží do České republiky společnost Anecoop, která je španělským lídrem v exportu čerstvého ovoce a zeleniny. Celý systém je chráněn ochrannou známkou Naturane s přísnými předpisy.
Více informací najdete na internetových stránkách, na Instagramu a Facebooku. Melouny Bouquet jsou k dostání od konce dubna v supermarketech Kaufland, Globus, Albert a ve vybraných maloprodejnách.
Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, PR consultant cammino… Děkujeme.
Vybíráme podobné články
Žádný z nabídnutých článků vás nezajímá? Aktualizujte stránku pro nové výsledky...