
Děvín De Luxe program
Dopřejte si komfortu a luxusu v nových a moderních pokojích De Luxe. Skvělá snídaně, kvalitní víno a osobní péče to vše pod jednou střechou. Při prodlouženém pobytu zavítáte také na Zámek Kynžvart (v létě) nebo si užijete…
Dopřejte si komfortu a luxusu v nových a moderních pokojích De Luxe. Skvělá snídaně, kvalitní víno a osobní péče to vše pod jednou střechou. Při prodlouženém pobytu zavítáte také na Zámek Kynžvart (v létě) nebo si užijete…
Nevíte, kam s dětmi? Vydejte se do oblasti Toulava kolem Tábora hledat čarovné bytosti a území. Čeká vás jedinečné propojení sběratelské karetní hry a zážitkové slevové karty.
Bylinkový festival opět provoní Otevřenou zahradu v Brně v neděli 14. září 2025. Festival letos slaví devátý ročník a patří k největším setkáním fanoušků léčivých rostlin v České republice.
SPA Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb včetně lázeňské léčby pod jednou střechou. Jedinečný zážitek z pobytu dotváří okolní parky, překrásná architektura města a světoznámé Mariánskolázeňské prameny.
Sdílejte článek
Léto je tady a konečně je ten ideální čas, kdy si můžete naplno užívat svého momentu pohody, a to nejen doma pod dekou, ale také venku na čerstvém vzduchu. A co by mohlo být lepšího než si dopřát…
Čas pro sebe je vzácný a měli bychom se naučit si ho nejen pravidelně dopřávat, ale také si ho skutečně užít. Ať už se pohodlně usadíte se svou oblíbenou knihou ve stínu stromů, poležíte si v houpací síti nebo si užíváte sluníčka na lehátku, v horkých dnech byste nikdy neměli zapomínat na dostatečný příjem tekutin. Vyzrajte na vysoké teploty a objevte nový způsob přípravy svého oblíbeného čaje. Vychutnejte si jej v podobě osvěžujícího ledového nápoje, obohaceného o nejrůznější sezónní lahůdky podle našich receptů. Buďte si jisti, že se do barevných drinků zamilujete už při prvním doušku.
Suroviny: 4 sáčky Pickwick Mátového čaje, 2 limety, nakrájené na plátky, ½ salátové okurky nakrájená na kolečka, hrst čerstvé máty na ozdobu, 2 lžíce medu, 750 ml horké vody. hrst ledu.
Postup: čaj Pickwick Máta zalijte 750 ml horké vody a louhujte 3-5 minut. Podle chuti oslaďte medem a nechte vychladnout. Do džbánu přidejte plátky limety, kolečka okurky a hrst čerstvé máty. Můžete podávat s ledem.
Suroviny: 4 sáčky ovocného čaje Pickwick Lesní ovoce, 1 lžíce citronové šťávy, 2-3 lžíce třtinového cukru nebo sirupu s příchutí lesního ovoce, po hrsti ostružin, malin, borůvek a lesních jahod (můžou být i mražené). listy jahodníku, borůvek nebo maliníku na ozdobu, 500 ml horké vody, 200 ml studené vody, led.
Postup: sáčky čaje Pickwick Lesní ovoce zalijte cca 500 ml horké vody a nechte 6-8 minut louhovat. Přidejte cukr nebo sirup podle chuti a nechte vychladnout. Po vychladnutí dochuťte čaj citrónovu šťávou, nasypte ovoce, led (nemusí být, pokud máte ovoce mražené) a ozdobte lístky jahodníku.
Suroviny: 4 sáčky ovocného čaje Pickwick Citrusy s bezovým květem, 5 lžic bezového sirupu, 1 citron, nakrájený na tenké plátky, 1 limeta nakrájená na tenké plátky, lístky meduňky, 500 ml horké vody, 250 ml sodovky, led.
Postup: sáčky čaje Pickwick Citrusy s bezovým květem zalijte cca 500 ml horké vody a nechte vylouhovat 6-8 minut. Oslaďte bezovým sirupem a dejte vychladit. Citron a limetu pečlivě omyjte, pokrájejte na plátky a společně s lístky meduňky přidejte do vychlazeného čaje. Dolijte sodovkou a podávejte s ledem.
Suroviny: 4 sáčky ovocného čaje Pickwick Brusinky s malinami, 200 ml brusinkového džusu, 2 hrsti čerstvých nebo mražených malin, lístky máty, 500 ml horké vody, hrst ledu.
Postup: sáčky čaje Pickwick Brusinky s malinami zalijte 500 ml horké vody a nechte je vylouhovat 6-8 minut. Dejte vychladit. Vychlazený čaj smíchejte s brusinkovým džusem a malinami. Podávejte ozdobené lístky máty, případně s ledem.
Suroviny: 4 sáčky černého čaje Pickwick Earl Grey, 1 zralá broskev, cca 2 lžíce třtinového cukru, 5 plátků čerstvého zázvoru, citronová šťáva z půlky citronu, lístky máty na ozdobu, 500 ml horké vody, 250 ml vychlazené sodovky nebo vody, pořádná hrst ledu.
Postup: v 500 ml horké vody vylouhujte 4 sáčky černého čaje Pickwick Earl Grey společně s plátky zázvoru. Černý čaj vyjměte po 1-3 minutách, ale zázvor nechte ve džbánu. Oslaďte podle chuti a nechte vychladnout. Následně přidejte broskev nakrájenou na tenké plátky a dolijte vychlazenou sodovkou. Dochuťte citrónovou šťávou, přidejte led a ozdobte mátou.
Fotografie zaslala Dominika Koukolíčková, Senior PR Manager PEPRCONSULTING – děkujeme.
Žádný z nabídnutých článků vás nezajímá? Aktualizujte stránku pro nové výsledky...
Nezařazené Společnost Wellness…
Nová produktová řada byla uvedena na slavnostním galavečeru ve čtvrtek 21. března v úžasných…
Dezinfekce jsou již více než rok kvůli koronaviru velmi žádaným zbožím. Lidé řeší hygienu rukou…
Hotel leží v přímém sousedství Royal Golf Club Mariánské Lázně, v krásné přírodě, přibližně 5 min…