
Spa Hotel DĚVÍN, Mariánské Lázně
SPA Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb včetně lázeňské léčby pod jednou střechou. Jedinečný zážitek z pobytu dotváří okolní parky, překrásná architektura města a světoznámé Mariánskolázeňské prameny.
SPA Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb včetně lázeňské léčby pod jednou střechou. Jedinečný zážitek z pobytu dotváří okolní parky, překrásná architektura města a světoznámé Mariánskolázeňské prameny.
Dopřejte si komfortu a luxusu v nových a moderních pokojích De Luxe. Skvělá snídaně, kvalitní víno a osobní péče to vše pod jednou střechou. Při prodlouženém pobytu zavítáte také na Zámek Kynžvart (v létě) nebo si užijete…
Sdílejte článek
Pokud přemýšlíte nad netradičním dárkem pro své blízké s mlsným jazýčkem, nebo hledáte způsob, jak ozvláštnit hostinu letošních Vánoc, vyzkoušejte následující recepty. Každý z nich je úplně jiný,…
Tento likér zvládne připravit opravdu každý. Recept má však jeden malý háček: s jeho přípravou je nutné začít o šest týdnů dříve, než se rozhodnete svůj výrobek věnovat. Tak dlouho totiž trvá proces louhování. Nachystejte si: 3 kaki Persimon Bouquet, 1 vanilkový lusk, 150 g cukru, 500 ml calvadosu.
Postup: Kaki Persimon Bouquet nakrájejte na menší kousky, přendejte do hrnce. Rozřízněte vanilkový lusk a přidejte jej ke kaki, přisypte cukr a zalijte calvadosem. Nechte louhovat 6 týdnů, poté přeceďte a přelijte do uzavíratelné lahve.
Pokud máte čtvrt hodiny na přípravu a chvíli na zchlazení tiramisu, pusťte se do této netradiční varianty známého receptu. Dezert si zamilují hlavně děti a nejlépe ho spárujete s nějakou známou pohádkou. Na čtyři porce budete potřebovat: 3 kaki Persimon Bouquet, 50 g mascarpone, 50 ml smetany na šlehání, 1 lžíce moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 1 lžíce kakaa + na posypání Perníčky.
Postup: vyšlehejte mascarpone se smetanou a cukry do krému. Oddělte si polovinu a tu smíchejte s kakaem. Rozdrobte perníčky na dno skleniček, navrch dejte kakaový krém, přidejte na kousky nakrájené kaki Persimon Bouquet, kousky perníčků a zakončete světlým krémem. Ozdobte vykrojenými hvězdičkami z kaki a zasypte troškou kakaa. Podávejte vychlazené.
Tento recept vyžaduje jen o něco málo zkušenější ruku, nebo trochu trpělivosti. Výsledkem však budou originální vánoční stromečky, které ozdobí každý stůl. Na čtyři porce si připravte: 4 kaki Persimon Bouquet, 200 g kvalitní čokolády (70 % kakaa), 100 g másla, 50 ml smetany ke šlehání, 1 lžíce moučkového cukru + na posypání.
Postup: ve vodní lázni rozpusťte čokoládu. V menším hrnci přiveďte za pravidelného míchání máslo a smetanu k varu. Přidejte cukr, promíchejte. Přilijte rozpuštěnou čokoládu a opět promíchejte. Odstavte. Čokoládovou směs nechte vychladnout, poté ji vyšlehejte do krému, přendejte ji do zdobícího sáčku. Kaki Persimon Bouquet nakrájejte na kolečka, z poloviny vykrojte hvězdičky. Skládejte na sebe stromečky tak, že nejprve jde kolečko kaki, pak čokoládový krém, navrch hvězdička z kaki, opět čokoládový krém, hvězdička z kaki a zakončete krémem. Posypte moučkovým cukrem.
Dopřejte si k letošním Vánocům něco opravdu dobrého a originálního! Sáhněte po kaki Persimon Bouquet. Ovoce z horké oblasti španělského Středozemí doplní na váš stůl čerstvou chuť i vitamíny a minerály. Plody kaki Persimon Bouquet jsou k dostání např. v obchodní síti Kaufland, Globus a v kamenných maloprodejnách.
Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, PR consultant cammino… Děkujeme.
Žádný z nabídnutých článků vás nezajímá? Aktualizujte stránku pro nové výsledky...
Bleskovky Nezařazené Wellness…
Vyhlídkové plavby, půjčovny plavidel i kol, ale také lezení na ferratě a navíc vše zdarma. To je…
Bleskovky Nezařazené Wellness…
Své brány otevře na konci května i letos mistrovský areál Equitana Martinice. Jarní cena Martinic…
Ty nejzábavnější věci bývají často úplně jednoduché – jako třeba vzít deku a udělat si za hezkého…