
Podzimní Mikulov
Lenošení ve SKY wellness s pohárkem vína, speciální masáže a lokální gastronomie – To je podzim ve Wellness Hotelu Volarik!
Lenošení ve SKY wellness s pohárkem vína, speciální masáže a lokální gastronomie – To je podzim ve Wellness Hotelu Volarik!
SPA Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb včetně lázeňské léčby pod jednou střechou. Jedinečný zážitek z pobytu dotváří okolní parky, překrásná architektura města a světoznámé Mariánskolázeňské prameny.
Medical Wellness je wellness program sestavený s ohledem na principy klasické medicíny. Budete se cítit lépe především díky nově probuzené duševní a tělesné rovnováze organismu. Zásadní jsou také preventivní účinky těchto…
Modern Classic Cup je nová soutěž pořádaná organizací Aufguss WM, která vzdává hold umění klasických saunových rituálů.
Tip: RESORT THERME LAA – Lázeňská destinace bez jazykové bariéry a stresu z dalekého cestování
Sdílejte článek
Bleskovky Nezařazené Profi… Wellness…
Jaké jsou nejnovější trendy v gastronomii a hotelnictví, kdo se stane Kuchařem roku 2019 a jak nejlépe vést restauraci v dnešní digitální době? To vše, a ještě mnohem víc se dozvíte na podzimním…
Odborný veletrh specializovaný na obor HoReCa FOR GASTRO & HOTEL se uskuteční ve dnech 10. až 13. října 2019 v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA. Svým pestrým a nabitým programem zaručeně přitáhne pozornost jak profesionálů z oboru, tak všech vyznavačů dobrého jídla a pití z široké veřejnosti.
Nejvýznamnějším dnem v hledáčku odborníků bude čtvrtek 10. října 2019, jež je kontraktační a určen pouze pro profesionály z oboru, kteří se před vstupem na veletrh musí zaregistrovat.
Tento den se také uskuteční odborný Kongres FOR GASTRO & HOTEL s ústředním tématem „Úspěšný podnik v digitální době.“ Kongres se stane největším odborným setkáním majitelů, manažerů a exekutivních pracovníků hotelů, restaurací, kaváren, penzionů a dalších ubytovacích a stravovacích provozů, dodavatelů z oblasti HoReCa, zástupců asociací, svazů, ministerstev a odborné veřejnosti pořádaným v České republice.
Na FOR GASTRO & HOTEL se pod taktovkou Asociace kuchařů a cukrářů ČR uskuteční již tradiční kuchařské klání Kuchař roku 2019. To ale není vše. Na největší akci sezóny pro profesionály se budou udělovat i další tituly. Pro své ceny si sem přijdou mladí talentovaní kuchaři a vítězové Kuchařského MAKRO pětiboje.
Nováčkem letošního ročníku FOR GASTRO & HOTEL bude projekt Wine Zone. Ten v Letňanech představí od pátku 11. do neděle 13. října malá a střední evropská vinařství. Nabídka vín od Čech po Slovinsko jistě nadchne každého, kdo má vřelý vztah k vínu i jeho kultuře. Na druhé straně nesmí pochopitelně chybět něco pro milovníky zlatavého moku. Svými pěnivými klenoty se na veletrhu blýskne i nejlepší výběr z řemeslných minipivovarů.
Své umění s nožem na veletrhu předvede mistr carvingu Luděk Procházka, a to v rámci svého workshopu. Další zajímavou součástí doprovodného vzdělávacího programu je seminář pro restauratéry o bezlepkovém vaření. Majitelé gastroprovozů se tu dozví, jak do svých menu zařadit speciální dietu pro celiaky.
Pracovní portál Gastro-Jobs.cz na veletrhu rozbalí burzu pracovních příležitostí v gastronomii a hotelnictví. Zúčastní se jí desítky vystavovatelů z řad významných hotelových řetězců a restaurací. Sháníte-li tedy práci v oboru, zkuste štěstí právě tady.
Společně s veletrhem FOR GASTRO & HOTEL budou v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA probíhat i další zajímavé akce. Navštívit můžete také mezinárodní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR.
Fotografie zaslala Markéta Sedláková, DiS., Produkční OT bydlení – děkujeme.
Žádný z nabídnutých článků vás nezajímá? Aktualizujte stránku pro nové výsledky...
Základní, zážitkový kurz je vhodný jak pro budoucí saunéry, saunové mistry, tak pro nadšence…
Značka Bergila klade velký důraz na skutečnost, že její výrobky pocházejí z rostlin z nedotčené…
Zaměstnanci ve wellness jsou klíčovým prvkem vedoucím k úspěchu provozu. Další ročník odborného…