
Děvín De Luxe program
Dopřejte si komfortu a luxusu v nových a moderních pokojích De Luxe. Skvělá snídaně, kvalitní víno a osobní péče to vše pod jednou střechou. Při prodlouženém pobytu zavítáte také na Zámek Kynžvart (v létě) nebo si užijete…
Dopřejte si komfortu a luxusu v nových a moderních pokojích De Luxe. Skvělá snídaně, kvalitní víno a osobní péče to vše pod jednou střechou. Při prodlouženém pobytu zavítáte také na Zámek Kynžvart (v létě) nebo si užijete…
SPA Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb včetně lázeňské léčby pod jednou střechou. Jedinečný zážitek z pobytu dotváří okolní parky, překrásná architektura města a světoznámé Mariánskolázeňské prameny.
Sdílejte článek
Pokud přemýšlíte nad netradičním dárkem pro své blízké s mlsným jazýčkem, nebo hledáte způsob, jak ozvláštnit hostinu letošních Vánoc, vyzkoušejte následující recepty. Každý z nich je úplně jiný,…
Tento likér zvládne připravit opravdu každý. Recept má však jeden malý háček: s jeho přípravou je nutné začít o šest týdnů dříve, než se rozhodnete svůj výrobek věnovat. Tak dlouho totiž trvá proces louhování. Nachystejte si: 3 kaki Persimon Bouquet, 1 vanilkový lusk, 150 g cukru, 500 ml calvadosu.
Postup: Kaki Persimon Bouquet nakrájejte na menší kousky, přendejte do hrnce. Rozřízněte vanilkový lusk a přidejte jej ke kaki, přisypte cukr a zalijte calvadosem. Nechte louhovat 6 týdnů, poté přeceďte a přelijte do uzavíratelné lahve.
Pokud máte čtvrt hodiny na přípravu a chvíli na zchlazení tiramisu, pusťte se do této netradiční varianty známého receptu. Dezert si zamilují hlavně děti a nejlépe ho spárujete s nějakou známou pohádkou. Na čtyři porce budete potřebovat: 3 kaki Persimon Bouquet, 50 g mascarpone, 50 ml smetany na šlehání, 1 lžíce moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 1 lžíce kakaa + na posypání Perníčky.
Postup: vyšlehejte mascarpone se smetanou a cukry do krému. Oddělte si polovinu a tu smíchejte s kakaem. Rozdrobte perníčky na dno skleniček, navrch dejte kakaový krém, přidejte na kousky nakrájené kaki Persimon Bouquet, kousky perníčků a zakončete světlým krémem. Ozdobte vykrojenými hvězdičkami z kaki a zasypte troškou kakaa. Podávejte vychlazené.
Tento recept vyžaduje jen o něco málo zkušenější ruku, nebo trochu trpělivosti. Výsledkem však budou originální vánoční stromečky, které ozdobí každý stůl. Na čtyři porce si připravte: 4 kaki Persimon Bouquet, 200 g kvalitní čokolády (70 % kakaa), 100 g másla, 50 ml smetany ke šlehání, 1 lžíce moučkového cukru + na posypání.
Postup: ve vodní lázni rozpusťte čokoládu. V menším hrnci přiveďte za pravidelného míchání máslo a smetanu k varu. Přidejte cukr, promíchejte. Přilijte rozpuštěnou čokoládu a opět promíchejte. Odstavte. Čokoládovou směs nechte vychladnout, poté ji vyšlehejte do krému, přendejte ji do zdobícího sáčku. Kaki Persimon Bouquet nakrájejte na kolečka, z poloviny vykrojte hvězdičky. Skládejte na sebe stromečky tak, že nejprve jde kolečko kaki, pak čokoládový krém, navrch hvězdička z kaki, opět čokoládový krém, hvězdička z kaki a zakončete krémem. Posypte moučkovým cukrem.
Dopřejte si k letošním Vánocům něco opravdu dobrého a originálního! Sáhněte po kaki Persimon Bouquet. Ovoce z horké oblasti španělského Středozemí doplní na váš stůl čerstvou chuť i vitamíny a minerály. Plody kaki Persimon Bouquet jsou k dostání např. v obchodní síti Kaufland, Globus a v kamenných maloprodejnách.
Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, PR consultant cammino… Děkujeme.
Žádný z nabídnutých článků vás nezajímá? Aktualizujte stránku pro nové výsledky...
Dopřejte svým letním večerům s přáteli originální exotickou příchuť. Běžné menu stačí jednoduše…
Sluníčko konečně dopeklo zeleninu a vy si lámete hlavu nad tím, jak zpracovat bohatou a čerstvou…
Vstupte do světa klidu a relaxace, odpojte se od každodenního shonu a dopřejte si chvíli pro sebe.…